Dutch Roam Community

Heb jij zin om meer te leren over Roam Research en jouw kennis te delen? Word dan lid van de Dutch Roam Community! Een groep met enthousiaste Nederlands sprekende Roam-gebruikers. Via deze link kan je lid worden van onze Telegram groep en meepraten.

Wat is de Dutch Roam Community?

De Dutch Roam Community is een gebruikersgroep voor alle Nederlands sprekende Roamans (gebruikers van Roam Research). In deze groep delen we onder andere kennis over Roam, smart notes, personal knowledge management, second brain, workflows, productiviteit, slimmer werken, schrijven, tools om beter te denken, apps, spaced repetition en nog veel meer. Als je benieuwd bent check dan Telegram.

Waarom een speciale Nederlandse community?

Roam heeft een levendige internationale community. Op twitter, reddit, youtube en andere platforms is veel interessante informatie te vinden. Check vooral ook #roamcult op twitter. Echter kan de enorme hoeveelheid informatie ook overweldigend zijn. Er zijn veel verschillende use cases voor Roam. Van smart notes en second brain tot project management en spaced repetition. Tegelijkertijd is het een tool met een steile leercurve.

Door een eigen Nederlands sprekende community op te zetten kunnen we het enigs­zins overzichtelijk en kleinschalig houden. Zo kunnen we focus aanbrengen en dieper ingaan op de onderwerpen die ons echt interesseren. Daarnaast is het toch gewoon cool om in je eigen moerstaal kennis uit te kunnen wisselen? En wie weet is het ook leuk om (post covid-19) ooit eens een echte Roam borrel te organiseren. 😉